domingo, 18 de diciembre de 2011

Senderisme a la Murta.

El passat dia 12 de desembre férem l'eixida senderista corresponent als cursos de 3r, 4t i 2n batxillerat. El lloc triat ha estat La murta, amb una variant de la que férem l'any passat.
Som 50 alumnes i dos professors. Decidim pujar per l’ombria de la Murta fins arribar al Pas del Pobre. Les vistes del monestir són impressionants. 
 
Una vegada dalt del coll del Pas del Pobre fem el preceptiu esmorzar i continuem pujant quasi fins a les Orelles de l’ase, 
on un grup pren el desviament que ens portarà fins a la Creu del Cardenal i un grup més reduït intenta fer cim en les Orelles de l’Ase. Hi ha constància gràfica d’aquest moment.
Des de dalt resta tornar a baixar i enllaçar amb el grup que anava cap a la Creu del Cardenal. Les vistes al Mediterrani són esplèndides.
 
Alguns alumnes ja van prou cansats i decidim tornar a dividir el grup en dos: uns agafaran la senda que, directament, porta al Monestir i la resta pujarà per una canal amb prou desnivell fin arribar al cim del Cavall Bernat.
 El mateix grup que ha pujat a les Orelles ho intenta amb el Cavall i ho aconsegueix.
 Des del Cavall sols resta baixar tranquil·lament per la solana. Passem per la font de la Murta i arribem al Monestir amb temps per dinar i tornar a la parada del bus.
Ruta en el Wikiloc.
Perfil de la ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario