dijous, 31 de març del 2011

Cicloturisme a la platja.

Avui finalment hem aconseguit fer la ruta de cicloturisme per als alumnes de 2n i 1r de batxillerat. Han estat 25 km realitzats amb bon ritme encara que la tornada ha estat un poc més sosegada ja que els alumnes estaven cansats de l'anada i dels partits fets a la platja. Sols cal remarcar com a incident el xicotet entrebanc d'Eli que ha tornat a Alfafar per no poder seguir la ruta.
Hem eixit de l'IES a les 9 del matí
i els 2 primers km els ferem pel polígon de Massanasa per immediatament entrar en un cami de marjal sense cotxes i amb un paisatge paradisíac.
Així hem arribat a la platja del Saler sobre les 10 del matí.
Els més aventurers ( sols 4 alumnes dels 24 que anaren) aceptaren la idea de fer una ruta més llarga per dins del bosc del Saler i no quedaren decebuts donat que el paisatge era meravellos.
Passaren algunes proves de nota.


Ferem 8 km més i tornaren a la platja on ens esperava la resta del grup per jugar alguns partidets de rugby, volei i disc volador.
Quique i Alba arribaren un poc més tard que la resta del grup perquè anaren a acompanyar Eli a Alfafar i hagueren de tornar enrere. Sorprenentment els varen trobar, de forma fortuita, perduts al mig del bosc.
Alguns es banyaren també, encara que l'aigua era molt freda.
Altres es dedicaren a jugar amb la sorra
Altres a prendre el sol .
Al voltant de l'una del migdia agafarem les bicicletes i tornarem cap a Alfafar.
A alguns els tingueren que espentat per problemes tècnics però res greu. A les 14 h 30' ja hi erem al poble i donarem per finalitzada l'activitat.