jueves, 7 de octubre de 2010

Senderisme a Montanejos.

Com ja sabeu, avui dia 7 d'octubre de 2010 hem fet una eixida extraescolar de senderisme amb els alumnes de 1r i 2n d'ESO. En total eren 84 alumnes i els tres professors del departament d'Educació Física. Amparo no ens poguè acompanyar donat que tenia molt de treball amb les avaluacions inicials.
Ruta que seguirem.


Començarem a caminar a les 10 h 30' amb uns ànims prou acceptables però als 15' ja hi havia algú que es queixava de lo forta que era la pujada. Cap problema ja que tots pujaren i baixaren perfectament. Després d'una hora de pujada arribarem als 900 m que era el punt més alt i ferem una parada tècnica per esmorçar i reagrupar-nos.Acabarem ràpidament perquè hi havia ganes d'arribar al riu per poder nedar un poc, però encara restaven 7 km i passar pel barranc de la Maimona. Un barranc típic de la conca del mediterrani, molt erosionat i amb una bona profunditat.
Després de recorrer tot el perímetre del barranc començarem el descens al poble de Montanejos i ens dirigirem a la zona de banys on ens recuperarem del desgast físic amb un reconfortant bany.
Els tres professors volem donar-vos les gràcies pel bon comportament que heu tingut tots els alumnes al llarg del dia.
I l'any vinet serà altra ruta diferent però no menys interessant.
Album de fotos.