viernes, 18 de junio de 2010

Olimpiades 2010.

L'ajuntament d'Alfafar, per segon any consecutiu ha organitzat al poliesportiu del poble unes olimpiades consistents en fer una sèrie de competicions (futbol, basquet, volei i natació) en les quals poden participar tots els alumnes matriculats als col·legis del poble. L'any passat ho ferem en els alumnes de les escoles i enguany pensaren que també podien participar els alumnes de l'ESO de l'IES 25 d'Abril, del Vamar, del Guia i de Ma Inmaculada.
El dia 17 de juny anaren amb els alumnes de 1r i 2n d'ESO i gaudirem d'una extraodinaria sessió d'esport i de confraternització amb la resta d'alumnes dels altres col·legis.
Encara que la competició no consistia en guanyar, es cert que guanyarem prou partits. Menció especial mereix la natació: quedarem els primers, per davant dels altres col·legis tant en el primer cicle com en el segon.En els altres partits el domini no fou tant aplastant però ferem un bon paper.
Y per damunt de tot vull agrair-vos la deportivitat que tots heu mostrat al llarg del dos dies.

El segon dia tocava el torn als alumnes de 3r i 4t d'ESO. Anarem la mitat d'alumnes que el dia anterior perquè els de 4t eren al viatge fi de curs.
Aixó no va ser obstacle per a passar altre dia intents ple d'emocions i molt divertit.
Acabarem la jornada amb Xema recollint els diplomes per a tots els alumnes inscrits i amb el bon gust d'haber participat en aquestes jornades i esperant que l'any vinent pugam repetir-les.